Kuulaasta löydät parhaat lahjat iholle.

Valikoimastamme löytyy näyttäviä paketteja, joihin on koottu farmaseuttisen tason ihonhoitotuotteita jokaiseen tarpeeseen. Paketeissa on valmiiksi loistava hintaetu!

Olemme suomalainen perheyritys, jolla on vuosikymmenten kokemus vaativasta ihonhoidosta. Olemme edustamiemme ihonhoitotuotteiden sertifioituja ja yksi suurimpia jälleenmyyjiä Suomessa.

ENVIRON
Holiday Gifting Collection Hydra-Essentials Celebration Trio

Buustaa ihon säteilevää hehkua ja tasoita
silmänympärysihon juonteita ja ryppyjä.

ENVIRON
Holiday Gifting Collection Youth+ Celebration Duo

Häivytä juonteita, ryppyjä ja volyymikatoa tasaisemman, kiinteämmän ja luonnollisesti täyteläisemmän näköisen ihon saavuttamiseksi.

ENVIRON
Holiday Gifting Collection Clarity+ Celebration Trio

Puhdista ja kontrolloi epäpuhtauksia, rasvaisuutta ja tukkeutuneisuutta.

ENVIRON
Holiday Gifting Collection Gold Luxe Duo

Keskity nuorekkaan säteilevän, tasaisen näköisen ihon hoitoon! Näkyvästi paranna valovaurioita ja lisää ihon hohtoa kultastandardin mikroneulausteknologialla.

ENVIRON
Holiday Gifting Collection Body Essentials Celebration Duo

Päästä varpaisiin kauniin tasainen ja terve iho! Ravitse, pehmennä ja tasoita kuivaa, karheaa ja valovanhentunutta ihoa.

IS CLINICAL
Is Clinical Active Glow Collection

Active Glow Collection sisältää kliinisesti tehokkaaksi todettuja tuotteita, jotka on kehitetty kuorimaan ja uudistamaan ihoa.

IS CLINICAL
Is Clinical Polish Repair Duo

Polish & Repair Duo -tuotesetti sisältää 2 iS Clinicalin tuotetta, jotka tarjoavat yhdessä monia eri hyötyjä iholle. Polish & Repair Duo sopii loistavasti kaikille ihotyypeille
sekä kaikenikäisille naisille ja miehille.

KUULAS
LAHJAKORTTI / GIFT CARD

Kuulaan lahjakortti on varma valinta ja käypää valuuttaa Hoitolassamme Töölössä sekä Verkkokaupassamme. Lähetämme nyt joulun erikoisetuna kaikki yli 150 euron lahjakortit fyysisesi ja mukana Environin AVST 1 aloitusvoiteen.