Kuulaasta löydät parhaat lahjat iholle. Valikoimastamme löytyy näyttäviä paketteja, joihin on koottu farmaseuttisen tason ihonhoitotuotteita jokaiseen tarpeeseen. Paketeissa on valmiiksi loistava hintaetu!

Olemme suomalainen perheyritys, jolla on vuosikymmenten kokemus vaativasta ihonhoidosta. Olemme edustamiemme ihonhoitotuotteiden sertifioituja ja yksi suurimpia jälleenmyyjiä Suomessa.

ENVIRON
Environ - COMPLETE FOCUSED FAVOURITES SET

Tässä mahdollisuutesi testata Environin kaikkien aikojen suosikkeja kasvoille ja vartalolle. Tuotteet kauniissa kierrätetystä muovista valmistetussa meikkipussissa. Hinta 146 euroa.

ENVIRON
ENVIRON - MULTI-MASKING SELFCARE SET

Näillä kolmella naamiolla puhdistat, kuorit, kosteutat ja kiinteytät ihosi. Muita et tarvitse. Tiesitkö että Revival Masque on Environin palkituin tuote, sen lempinimi ei suotta ole ”face lift purkissa”. Hinta 63 euroa.

ENVIRON
ENVIRON – MICRO-NEEDLING FULLER EFFECT SET

Jos ikinä olet harkinnut aloittavasi Environin kotineulaksen niin nyt se kannattaa tehdä. Paketin hinta 244 euroa, etusi huikeat 250 euroa!

ENVIRON
ENVIRON - BODY ESSENTIA COMPLETE CARE SET

Miksi et hoitaisi myös vartalosi ihoa hehkeäksi A,C ja E
-vitamiineillä sekä kiinteyttäisi peptideillä?

Tiesithän että A,C E Body Oilia voit käyttää myös kasvoille ja se sisältää saman A-vitamiinitason kuin AVST 4 voide. Hinta 100 euroa.

ENVIRON
ENVIRON - DELUXE AVANCE MOISTURISER 50ML

Avance Moituriser on aivan must have -tuote ikääntyvälle iholle korjailemaan ja kosteuttamaan. Saat tässä juhlapaketissa normaalin pkkauksen hinnalla upeaa tuotetta 20ml ilmaiseksi. Hinta 116,60 euroa.

IS CLINICAL
IS CLINICAL - ACTIVE GLOW COLLECTION

Active Glow Collection sisältää kliinisesti tehokkaaksi todettuja tuotteita, jotka on kehitetty kuorimaan ja uudistamaan ihoa.

Etusi 22 euroa!

IS CLINICAL
IS CLINICAL - POLISH REPAIR DUO

Polish & Repair Duo -tuotesetti sisältää kaksi iS Clinicalin tuotetta, jotka tarjoavat yhdessä monia eri hyötyjä iholle. Etusi 38 euroa.

KUULAS
LAHJAKORTTI / GIFT CARD

Kuulaan lahjakortti on varma valinta ja käypää valuuttaa Hoitolassamme Töölössä sekä Verkkokaupassamme. Lähetämme nyt joulun erikoisetuna kaikki yli 150 euron lahjakortit fyysisesi ja mukana Environin AVST 1 aloitusvoiteen.