Recovery Bootsit  parantavat verenkiertoa ja nopeuttavat kuona-aineiden poistumista esimerkiksi urheilutreenien, kilpailusuoritusten tai pelien jälkeen. Lisäksi ne vähentävät tulehdusta ja turvotusta.

Recovery Boots

Mitkä Bootsit?

Recovery Bootsit  parantavat verenkiertoa ja nopeuttavat kuona-aineiden poistumista esimerkiksi urheilutreenien, kilpailusuoritusten tai pelien jälkeen. Lisäksi ne vähentävät tulehdusta ja turvotusta. Aikaisemmin kompressiolaitteita käytettiin vain verenkierron ja lymfajärjestelmän sairauksista kärsiville potilaille. Nykyään niin urheilujoukkueet, fysioterapeutit kuin ammattiurheilijat käyttävät Recovery Bootseja tehostamaan harjoittelua ja palautumista ja hoitamaan erilaisia vammoja.

Miksi ne toimivat?

Uusimmat tutkimukset osoittavat, että lymfaterapia nopeuttaa lihaksien palautumista. Lymfaattisella järjestelmällä ei ole vastaavanlaista pumppua kuin  sydän on verenkierrolle. Laskimo- ja lymfakierto eliminoivat maitohappoja passiivisesti, mutta se vie aikansa. Recovery Bootsit matkivat tätä prosessia tuottamalla jalkoihin peräkkäistä puristusta, joka poistaa aristusta ja väsymystä aiheuttavia kuona-aineita. Recovery Bootsien digitaalisesti kontrolloitu ilmanpainesysteemi saa aikaan dynaamisen puristuksen raajoissa, joissa on tyypillisesti huono verenkierto.

Recovery Bootsit voivat auttaa:
- Kehoa palautumaan mm. urheilusuoritusten, leikkausten ja pitkien lentojen jälkeen.
- Urheiluvammojen hoidossa.
- Tehostamaan verenkiertoa.
- Helpottamaan kipua ja vähentävämään turvotusta jaloissa.

Seuraavien sairauksien oireiden lievittämisessä: MS -tauti, fibromyalgia, lymfedeema, lipödeema, imusolmukkeiden poistosta aiheutuvat lymfajärjestelmän häiriöt, reumasairaudet, levottomat jalat, unettomuus, erilaiset kiputilat

Miksi asiakkaat päätyvät valitsemaan juuri Air Relax Recovery Bootsit?

Markkinoilta löytyy useita eri vaihtoehtoja palautuslahkeiksi alkaen parista sadasta eurosta aina usean tuhannen euron hintaisiin malleihin. Asiakkaamme ovat kartoittaneet useimmiten eri vaihtoehtoja ennen hankintaansa, kuten teimme mekin ennen kuin valitsimme Air Relaxin -tuotteet edustukseemme. Mitkä seikat ovat painaneet eniten käyttäjien valinnassa? Listasimme alle tärkeimpiä syitä:

1. Air Relax -PLUS pumpussa
on kolme pääohjelmaa sekä mahdollisuus vielä lukuisiin kombinaatioihin kun
monissa kilpailevissa palautuslahkeissa on ainoastaan yksi ohjelma. PRO
-mallissa ohjelmia on vielä enemmän

2. Air Relax -pumppu
tuottaa tarjoaa kevyen lymfaattisen hieronnan lisäksi mahdollisuuden vahvaan
paineeseen, joka on tarpeen kun halutaan voimakas hieronta lihaksille.

3. Shortsit! Esimerkiksi jääkiekkoilijat
pitävät Shortseja tärkeimpinä palautuksen kannalta. Shortseissa, dynaaminen kompressio kohdistuu reisilihaksiin, polven koukistaja- ja kiertäjälihaksistoon,
pakaralihaksiin, lonkan koukistajalihaksiin, alaselkään sekä
lähentäjälihaksiin.

4. Air Relax on
valmistanut Recovery Bootseja luotettavasti jo yli 30 vuoden ajan. Tuotteella
on Yhdysvaltojen FDA:n (Food and Drug Administration) hyväksyntä
lääkinnällisille laitteille (FDA 510K Class II cleared medical grade device).
Air Relax -tuotteilla on myös CE -merkintä eli ne ovat Euroopan viranomaisen
hyväksymiä lääkinnällisiä laitteita Medical Device Directive (MDD)
93/42/EEC mukaisesti.

5. Hinnoittelumalli! Kaksi
päätuotetta, joista PLUS -malli (785 eur) todella hyvällä hinta-laatusuhteella
ja mikäli haluat satsata ”state of the art” -tason palautuslahkeisiin, niin
valintasi on PRO (1549 eur).

6. Kuulaan palvelu!
Olemme saaneet jopa ylistäviä kommentteja palvelustamme, johon kuuluu mm.
veloitukseton opastus tuotteeseen, konsultointi valintatilanteessa, ilmainen
kotiinkuljetus ja 14 päivän palautusoikeus.

Minkä mallin valitsen?

Suosittelemme Recovery Bootsien PLUS tai aivan uutta PRO -mallia. Voit verrata eri malleja tästä taulukosta. Olemme lopettaneet 2021 aikana perusmallin myymisen, mutta saamme asiakkaan halutessa myös perusmallin erikoistilauksena. Mikäli sinua askarruttaa päätöstä tehdessä, niin älä epäröi olla yhteydessä.

KATSO MITEN RECOVERY BOOTSIT TOIMIVAT

Kuulaan vauhdikas startti

Kuulas on toimittanut Recovery Bootseja vuoden 2019 huhtikuusta alkaen jo suurelle joukolle tyytyväisiä asiakkaita ja asiakasmäärämme kasvavat vauhdilla. Julkisiin referensseihimme lukeutuvat urheilun alueelta mm. Enduron kolminkertainen maailmanmestari Eero Remes, huippunyrkkeilijä Hajji Muhis, jalkapalloilija Rasmus Karjalainen, Suomen jalkapallon maajoukkue Huuhkajat, jalkapallojoukkue Honka, maratoonari Tommi Hytönen, huipputriathlonisti Minna Koistinen, lumilautailija Anton Lindfors sekä lukuisia jääkiekkoilijoita. Tarjoamme myös yrityksille Recovery Boots palvelua yhteistyössä Pohjoismaiden suurimman sisäliikuntakeskuksen Esport Centerin kanssa. Mikäli olet kiinnostunut palvelusta tai haluat lisätietoa bootseista ole yhteydessä Heikki Haliseen (heikki(at)hoitolakuulas.fi / 0503112384)

Recovery Bootsit ovat tuoneet myös huomattavaa helpotusta monille asiakkaillemme, jotka kärsivät erityyppisistä oireyhtymistä kuten fibromyalgiasta, MS-taudista tai heikosta ääreisverenkierrosta. Olemme suunnattoman tyytyväisiä kuullessamme, että  kivuista tai kroonisesta jalkojen turvotuksesta kärsineet henkilöt ovat saaneet helpotusta Recovery Bootsien avulla. 

Alta voit lukea muutamia valittuja referenssejämme sekä asiakkaiden käyttökokemuksia.

Saat Recovery Bootsit nyt luotettavasta kotimaisesta Kuulaan verkkokaupasta kotiovellesi ilman lisämaksua. Toimitusaika on yleensä noin 3-4 päivää. Tuote on superhelppo käyttää, mutta mikäli tarvitset apua, opastamme sinua vaikkapa  puhelimitse. Air Relax Recovery Bootseilla on tyytyväisyystakuu. Jos et ole tyytyväinen, voit palauttaa ne 14 päivän sisällä. Laitteen tulee olla moitteettomassa kunnossa eikä siinä saa näkyä käytön jälkiä. Kaikilla Air Relax tuotteilla on kahden vuoden takuu.

Eero Remes

Suomalainen kolminkertainen enduron maailmanmestari Eero Remes valitsi palautumisen tueksi Kuulas Sportilta kattavan palautusvälinepaketin.

Eeron kokemuksia heti alkumetreiltä:

"Nyt muutaman viikon oon käyttänyt näitä Air Relax recoverybootseja ja recoveryhihaa, jalkojen ja käsien palautumiseen ! Täytyy sanoa, että TOIMII 👍 Illalla bootsit jalkaan tai käteen 15-30 min ja seuraavana päivänä täysin fressi olo 😎 Tunnet kuinka veri lähtee kiertämään ! Käy testaamassa tai ostamassa omasi @hoitolakuulas @kuulassport"

Nyrkkeilijä Hajji Muhis - Matkalla Tokioon

"Jos sä treenaat kovaa, niin lue tämä! Treenaan 2-3 kertaa päivässä ja välillä tuntuu, että kroppa on tulessa. Kun ensimmäistä kertaa kokeilin Air Relax -bootseja, rakastuin niihin täysillä. Ei siksi, että lähtee kivut, vaan siksi, että pystyn treenaamaan entistäkin kovempaa seuraavana päivänä. 👍Jaloissa tuntuu, kuin olisin uusi ihminen.😍”

- Hajji Muhis

Rasmus Karjalainen

”Mulla on palautumishousuista pelkkiä hyviä kokemuksia, niiden avulla pystyn pitämään jalat freshinä tiukankin treeni/pelijakson aikana. Meillä on paljon kolmen pelin viikkoja, joiden aikana ei ole kovin paljon aikaa palautua, ja varsinkin sillon palautushousut on korvaamattomat. Plussaa on myös kantolaukku minkä ansiosta bootsit kulkevat hyvin vierasreissuillakin mukana” 

Rasmus Karjalainen - Fortuna Sittard & Huuhkajat

FC Honka

Pelaajien mielestä Recovery Bootsien käyttö tuo kevyen tunteen jalkoihin, siksi tuote on äärettömän suosittu pelaajien keskuudessa. Laitteen paineohjelmien ansiosta saadaan jaloissa veri kiertämään ja olotila on samanlainen kuin olisi ollut avaavassa hieronnassa.”

Harri Kokko - FC Honka

Huipputriathlonisti Minna Koistinen

Air Relaxin Recovery Bootsit eivät olisi voineet löytää tietään palautusrutiineihini parempaan aikaan. Bootsit saivat tulikasteen ulkomaan leirillä Mallorcalla, jossa jalat pistettiin todelliseen rääkkiin. 

 Käytin bootseja iltaisin treenien jälkeen. Yhdistelin kahta eri ohjelmaa: B aloitti ja A-ohjelma lopetti rutiinin (käytin kummankin ohjelman koko mitassaan eli yht 30min). Jalat tuntuivat kevyemmiltä hoidon jälkeen, mutta suurimman eron huomasin ehdottomasti jalkojen "viilennyttyä". Yleensä iltaisin ja aamuisin väsyneillä jaloilla liikkuminen on vähintääkin hapokasta. Portaita noustessa reidet vetää tukkoon ja lihakset tuntuu... noh, hapokkailta, tukkoisilta ja raskailta. Yleensä myös leirin edetessä (ja kotona tehtävien kovien harjoitusblokkien edetessä) jalat alkavat tuntua etenkin harjoituksien alkupuolella todella raskailta. 

 Mallorcalla näitä tuntemuksia ei kuitenkaan tullut! Portaat nousivat kevyesti illalliselle lähdettäessä ja pyörän satulaan hypätessäni ennakkoirvistykseni oli turhaa: lihakset tuntuivat hyvävoimaisilta ja raskaus / tukkoisuus loisti poissaolollaan. Tietysti jalat olivat väsyneet, mutta lihakset olivat vapaat kuona-aineista, jotka aiheuttavat nimenomaisesti hapokasta väsymyksen tuntemusta lihaksistoon. 

 Ammattiurheilijalle palautuminen on kaikki kaikessa. Recovery Bootsit tukevat nopeaa palautumista harjoituksista ja mahdollistavat seuraavan harjoituksen nopealla aikataululla. Myös harjoitusten laatu paranee ja kevyemmät jalat ehkäisevät etenkin juoksuvammojen syntyä. 

LUMILAUTAILIJA ANTON LINDFORS

"Olen etsinyt jo hetken hyvää kotikäyttöön soveltuvaa kompressiolaitetta tukemaan palautumistani treeneistä ja kilpailuista. Air Relaxin ratkaisu on ensimmäinen, joka täyttää minun vaatimukseni. Palaudun kokonaisvaltaisemmin Air Relaxin Recovery Bootseilla ja Shortseilla, sillä ne kattavat suurimman osan jalkojen ja alaselän lihaksistosta, jotka joutuvat koville lajissani. Lisäksi Air Relaxin kompressiolaitteen tuottama paine on selvästi parempi kuin markkinoiden muiden vastaavien tuotteiden. Nyt voin palautella itseäni paremmin treeneistä kotona kiireestä riippumatta."

Jääkiekkojoukkue Kalpa hakee nopeaa palautumista.

Kalpan pelaajien fyysisestä huollosta vastaava Paul Davies kertoo:

Hyödynnämme Recovery Bootseja monella eri tavalla: Eniten bootseja käytetään pelipäivinä aamutreenien jälkeen palautumisessa. Bootsien avulla pelaajat pääsevät fresseillä jaloilla iltapeliin, mikä on tietysti todella arvokasta. SM-liigan hektisenä aikana pelaajat käyttävät bootseja myös linja-autossa pelien jälkeen.  Kovin paikka palautumiselle on peräkkäisinä päivinä olevat pelit esimerkiksi perjantaina ja lauantaina. Kuuden päivän Sprengler Cupin aikaan meillä oli kaksi matkapäivää ja neljä peliä ja pelaajat käyttivät Recovery Bootseja lähes jokaisena mahdollisena hetkenä. Pelin jälkeen 2-4 tunnin istuminen autossa ei nimittäin ole parasta mahdollista palautumista Paul toteaa. 

Joukkueen omien lisäksi monet pelaajat ovat ostaneet bootsit lisäksi kotiinsa, jolloin heidän ei tarvitse jonottaa pelin jälkeen. Recovery bootsit toimivat mainiosti myös iltapäivälevolla kotona!

Olemme olleet tuotteeseen todella tyytyväisiä!

Case Fibromyalgia

"Sairastan kroonista kipua. Recovery Boots vähentää kudoksissa oleva turvotusta ja pumppaavat painallukset lieventävät kipua. Minulle kivuttomampi olotila tarkoittaa vapautta ja voimaa tehdä haluamiani asioita."

- Mari

Parantaa verenkiertoa ja mahdollistaa paremmat yöunet

Tehostunut verenkierto ja syvempi uni

” Ostin Recovery Bootsit parantaakseni verenkiertoa jaloissani, sillä olen istunut liian monta vuotta toimistopöytäni ääressä ja käynyt liian harvoin kuntosalilla. Bootsit toimivat hyvin! Yllätyksekseni totesin myös, että nukun todella hyvin laitteen käytön jälkeen. Recovery Bootsit auttavat minua rentoutumaan ja olen saanut nauttia pidemmistä yöunista. Rentoutuakseni en lue kovin kauaa, en katso televisiota tai kuuntele musiikkia. Minulla on huoneessani 1 himmeästi valaiseva yövalo ja teen Recovery Bootseilla ehkä 2 kierrosta. Olen kirjaimellisesti nukahtanut pari kertaa ensimmäisen tai toisen kierroksen jälkeen. Laitteessa on 3 erilaista ohjelmaa ja painetta voi säätää tarvittaessa kovemmalle. Minulla on hoikat jalat, mutta laite tekee silti tehtävänsä ”  

 Julkaistu Air Relax sivulla nimimerkillä ”Houston Blonde” on 20.1.2018

Tapaus vakava hemofilia

” Rakastan Recovery Bootseja. Minulla on monia ongelmia terveyteni kanssa, ja eräs niistä aiheuttaa kipua jaloissani. Koska minulla on vakava hemofilia, olin aluksi hieman huolissani laitteen sopivuudesta itselleni. Tämän takia menin ensin tapaamaan hematologiani ja kerroin aikomuksestani hankkia Recovery Bootsit, jonka jälkeen hän antoi minulle luvan käyttää laitetta. Vaikka tuote sopiikin minulle, ei se välttämättä sovi muille vakavaa hemofiliaa sairastaville. Sen vuoksi, ennen laitteen ostamista ja käyttöä, kannattaakin keskustella ensin oman lääkärin kanssa. Käytän ohjelmaa, mikä hieroo alhaalta ylöspäin kevyesti. Nukahdan usein, sillä painelu tuntuu niin mukavalle, mutta aina kaikki nesteet eivät lähde liikkeelle jaloista.

Jos kaikki nesteet eivät ole lähteneet ja jalkani tuntuvat yhä epämukavilta ja turvonneilta, teen uuden kierroksen keskivahvalla paineella. Tämän jälkeen minulla on täydellinen olo. Molemmat kierrokset jätän perusasetuksille 15 minuutiksi. Kun aloitin käyttämään tuotetta kipuun ja turvotukseen, ajoin kierroksen 3 kertaa ensimmäisen viikon aikana. Toisella viikolla ajoin ohjelman kerran ja nykyään aina silloin, kun tunnen kipua jaloissa. Hieronnan ja hyvänolon vuoksi ajan ohjelman aina kun tuntuu siltä, eikä ajalla ole niin väliä.

Tämä tuote on mainio sijoitus, jos sinulla vain on rahaa ja jos lääkärisi antaa sinulle luvan käyttää sitä. Tuotetta on helppo käyttää, jalassa voi olla hoidon ajan esimerkiksi löysät legginssit, jolloin painelubuutsit tuntuvat miellyttävämmältä kuin paljasta ihoa vasten. Legginssit on myös helpompi pestä, mikäli satut hikoamaan hoidon aikana. Tällöin bootsit on myös helppo pitää puhtaina ”

 Julkaistu Amazonin sivustolla nimimerkillä IPlayNice 20.2.2018