Verkkokaupan Kuulas Klubi - Keskittäminen Kuulaaseen kannattaa

Miten pääsen Kuulas Klubin jäseneksi?

Kun olet tilannut historiasi aikana yli 300 eurolla tuotteita saat automaattisen viestin klubijäsenydestäsi.

Saat edut automaattisesti kirjautumalla Verkkokaupassamme omalle tilillesi. Mikäli et ole vielä luonut omaa tiliä Verkkokauppaamme, niin se onnistuu täältä, muistathan käyttää samaa sähköpostia kuin tilatessasi aiemmin tuotteita. Kirjautuneena omalle tilillesi voit kopioida helposti vanhan ostoskorisi ja tilata tuotteet uudelleen. Tilaaminen on muutenkin jouhevampaa kun sinun ei tarvitse syöttää aina osoitetietoja uudelleen.

Mitä lisäetuja Klubin jäsenyys tarjoaa?

Tarjousten perässä juokseminen vie kaikkein arvokkainta sinulta - aikaasi. Haluammekin tarjota sinulle jatkuvan hintaedun, että voit keskittyä olennaiseen. Olet oikeutettu saamaan meidän edustamistamme tietyistä ihonhoitobrändeistämme jatkuvan alennustason. Saat tiedon eri alennustasoista erillisellä viestillä kun olet ylittänyt 300 euron kynnyksen ostoksissasi.

Sinun ei siis tarvitse klubilaisena etsiä alennuskoodeja, vaan kaikki hinnat on valmiiksi säädetty sinulle. Lisäksi tarjoamme sinulle pääsyn KuulaSale alennuskoriin, josta löydät erikoisalennuksessa olevia poistotuotteita. Löydät KuulaSale alennuskorin päävalikosta aivan vasemmalta.

Suuri osa asiakkaistamme pitää ensisijaisina laadukasta palvelua, nopeutta ja luotettavuutta. Pyrimme vastaamaan näitä odotuksianne palvelun tasosta. Keskittäminen Kuulaasen kannattaa!

Miten pysyn jäsenenä?

Klubissa pysyminen edellyttää puolen vuoden aikavälillä vähintään 150 euron tilausmäärää. Älä huoli muistutamme kyllä sinua, mikäli et ole vieraillut ostoksilla kaupassamme ;-)

Liittyykö Hoitolan kanta-asiakkauus Kuulas Klubiin?

Hoitolalla on erillinen kanta-asiakasjärjestelmä ja se ei liity Verkkokaupasta tehtyihin ostoihin.

Vaikuta

Tavoitteemme on kehittää Kuulas Klubia suuntaan joka palvelee teitä asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Pyrimme tuomaan puolivuosittain uusia toiminnallisuuksia ja rahan arvoisia etuja sinulle. Voit aina lähettää meille postia tai laittaa viestiä chatin kautta, mitä sinä toivoisit Klubilaisena!