Iholinja

Tervetuloa ihonhoidon nykyaikaan

Iholinja

Haluamme hyödyntää digitalisaation tarjoamia mahdollisuuksia ja avata sinulle oven ihonhoidon uuteen maailmaan. Tällä hetkellä tarjoamme henkilökohtaista videokonsultaatiota, josta voit lukea lisää alla.

Iholinja -palvelustamme löydät myös kootusti parhaita videoita YouTube -kanavaltamme. Videot sisältävät paljon informaatiota hoidoista, sekä vinkkejä ihonhoitoon.

Mikä?

20–30 minuuttia kestävässä Iholinja-videokonsultaatiossa:

- Käymme läpi ihosi tilanteen ja hoidolliset tavoitteet sekä sen, mitä mahdollisia ongelmia ihossasi haluaisit ratkaista.
- Keskustelemme, minkälaiseen ihonhoitorutiiniin olet valmis sitoutumaan ja teemme sinulle hoitosuunnitelman
- Valitsemme ihollesi sopivat medikaalisen tason ammattikosmetiikkatuotteet ja käymme läpi niiden käytön.
- Suosittelemme sinulle sopivia hoitolahoitoja ja Suomen parhaita tekijöitä lähialueeltasi

Konsultaation jälkeen lähetämme sähköpostiisi valmiin ostoskorin, jonka sisällön voit ostaa itsellesi vaikka heti. Konsultaation aikana voimme keskustella myös ihollesi optimaalisista hoitolahoidoista. Olemme sinuun yhteydessä noin kuusi viikkoa konsultaation jälkeen, jolloin voimme tarkistaa tilanteesi ja tarvittaessa päivittää suunnitelmaamme.

Helppokäyttöinen videokonsultaatio laittaa ihonhoitoasiat kätevästi ja nopeasti liikkeelle!

Varaa

VIDEOKONSULTAATIO

Ensimmäinen askel on aina vaikein – mutta Kuulas on tehnyt sen nyt helpoksi. Kuulaan Iholinja avaa sinulle yhteyden ihonhoidon huippuammattilaiseen vaikka suoraan kotisohvaltasi. Helppokäyttöinen videokonsultaatio laittaa ihonhoitoasiat kätevästi ja nopeasti liikkeelle!

VARAA

Miksi Iholinja videokonsultaatio?

Maailma on täynnä tuotteita ja hoitoja, mutta miten paljon aikaa tahdot käyttää loputtomien vaihtoehtojen pähkäilyyn, kaupoissa juoksemiseen ja netissä surffailuun? Iholinjan kautta pääset keskustelemaan ihonhoidon ammattilaisen kanssa kiireettä ja omassa rauhassa. Iholinjalla sinua palvelee perusteellisen koulutuksen saanut SKY-kosmetologi, jolla on vähintään 15 vuoden kokemus vaativasta ihonhoidosta. Jos arvostat palvelun laatua, henkilökohtaisuutta ja omaa aikaasi, on Kuulaan Iholinja juuri sinua varten.

Miten näkyvät ihonhoitotulokset syntyvät?
Ihoon kertyneet jäljet ja vauriot ovat syntyneet vuosien aikana, eikä mikään tuote, pilleri, hoito tai edes kirurgin veitsi poista niitä hetkessä. Aivan kuten kaikki fyysinen ja henkinen kehitys, ihon esteettisyyden ja terveyden kohentaminen vaatii pitkäjänteistä sitoutumista. Kaikki alkaa terveyden peruspilareista, joita ovat riittävä lepo, laadukas ravinto ja liikunta.

Kun perusta on kunnossa, nousevat tärkeimmiksi asioiksi:
- Ihon suunnitelmallinen ja pitkäjänteinen kotihoito.
- Ammattilaisen tekemät tutkitusti tehokkaat hoitolahoidot.

Kuulaan kokonaisvaltainen lähestyminen takaa terveen ja kauniin ihon, jonka kanssa sinun on hyvä olla ja elää.

Miten varaan ajan?

Varaa aikasi ja maksa samalla täältä.

Saat varausvahvistuksen yhteydessä linkin videokonsultaatioon. Pyydämme, että liityt mukaan muutama minuutti ennen sovitun ajan alkamista.

Mitä palvelu maksaa?

Iholinja-konsultaatio maksaa 50 €. Hyvitämme hinnan täysimääräisesti yli 200 €:n tuoteostoista, jotka on tehty 24 tunnin sisällä konsultaatiosta. Tuotteiden hintaan sisältyy aina kotiinkuljetus valitsemaasi lähimpään noutopisteeseen. Yli 150 €:n ostokset saat kotiovellesi veloituksetta pikatoimituksena seuraavaksi arkipäiväksi. Lisää tietoa kuljetusvaihtoehdoista.

Ex Tempore Videokonsultaatio

Välillä meillä saattaa olla aikaa myös lyhyelle "ex tempore" videokonsultaatiolle. Syötä vain nimesi ja sähköpostiosoitteesi niillevarattuihin kenttiin ja paina "Kutsu asiantuntijavideoyhteyteen"-nappia. Sinun ei tarvitse asentaa mitään eikä tehdä muitateknisiä temppuja.

Luo kanavaa...

Ole hyvä ja täytä vaaditut kentät.