Kuulas hyvinvointi Oy on suomalainen perheyritys, jonka juuret ovat jo yli kolme vuosikymmentä kestäneessä ihonhoidossa. ”Keskipisteessä sinun ihosi ja hyvinvointisi”

Meistä

Kuulas hyvinvointi Oy on suomalainen perheyritys, joka tarjoaa laadukkaita ihonhoidon sekä hyvinvoinnin palveluja ja tuotteita. Olemme panostaneet jo yli kolmen vuosikymmenen ajan jatkuvaan osaamisemme kehittämiseen, sekä uusimpiin teknologioihin. Kokonaisvaltainen hyvinvointi on kantava ajatuksemme omassa jokapäiväisessä elämässämme ja haluammekin innostaa kaikkia suomalaisia ihmisiä löytämään tasapainon ruokavalion, liikunnan ja levon suhteen. Kun elämän peruspalikat ovat kunnossa on mahtavaa panostaa ihon ja kehon hyvinvointiin optimaalisella tasolla.

Hoitolamme Helsingissä tarjoaa alan viimeisintä teknologiaa hyödyntäviä ihohoitoja ja Verkkokaupastamme löydät tuotteita, joista suurinta osaa saa ainoastaan erikoishoitoloista. Löydät hoitolastamme Environ, DMK, iS Clinical, Dp Dermaceuticals ja Medik8 -sarjat. Olemme edustamiemme ihonhoitosarjojen sertifioituja jälleenmyyjiä ja usein myös sarjan suurimpia jälleenmyyjiä Suomessa.

Kuulas Sport linjamme päätuote ovat Air Relax Recovery Bootsit, jotka ovat jo satojen suomalaisten valinta palautumisen tueksi.

Kuulas Iholinja hyödyntää digitalisaation tuomia mahdollisuuksia. Olemme koonneet asiakkaillemme kaiken olennaisen tiedon ihonhoidosta. Live -lähetykset, YouTube videot, Videokonsultaatio, Chat, Somekanavat, Valmiit ostoskorit ovat muun muassa osia joista palvelumme koostuu. Viimeisintä teknologiaa edustava verkkokauppamme tarjoaa huippuunsa hiotun ostokokemuksen. Meillä voit maksaa lukuisilla eri tavoilla ja nopeimmillaan saat tuotteet kotiovellesi jo samana arkipäivänä.

Tervetuloa yhteiselle matkalle, jonka keskipisteessä on sinun ihosi ja hyvinvointisi.

Henkilöstö

Venla Halinen

Venla "Lady of the House" Halinen on Kuulaan perustaja ja pääomistaja. Venlalla on SKY -Cidesco kosmetologin tutkinto ja hänellä on yli 25 vuoden kokemus vaativasta ihonhoidosta.

Service also in EnglishJessica Delst

Jessica on SKY -Cidesco kosmetologi, kouluttaja ja DMK-asiantuntija. Hänellä on 20 vuoden kokemus vaativienkin iho-ongelmien hoidosta. Jessican kiinnostuksen kohteet ovat kokonaisvaltainen ihonhoito, akne, rosacea, arpihoidot sekä hiuspohjan ongelmat. Jessica tekee Kuulaassa DMK, Dermapen 4, Vegaplax, Hydrafacial sekä hiuspohjan -hoitoja.


Betjäning även på svenska

Service also in English

Henkilöstö

Lauren du Preez

Lauren du Preez, Senior Advisor (Medical&Healtcare) focuses on consulting the medical sector in vitamin A treatments. Lauren's area of ​​specialization is scar treatment for nurses and doctors, implemented with a combination of needling techniques and vitamin A. Leuren has ten years of experience in his area of ​​specialization working for Environ Skincare Ltd in South Africa.

Laurenin erikoistumisalueena on sairaanhoitajille ja lääkäreille suunnattu, neulaamistekniikoiden ja A-vitamiinin yhdistelmällä toteutettava arpihoito. Laurenilla on erikoistumisalueestaan kymmenen vuoden kokemus Environ Skincare Ltd palveluksessa Etelä-Afrikassa.

Terveydenhuollon ammattilaiset

Anna Höckerstedt

Hoitola Kuulan vastuulääkärinä toimii arvostettu plastiikkakirurgi Anna Höckerstedt

Varaa aikasi Annalle konsultaatioon tästä klikkaamalla.

Lue lisää annan taustasta

Yesenia Myllyniemi

Yesenia on kokenut sairaanhoitaja (Yamk), jolla on yli 22 vuoden työkokemus, mukaan lukien 20 vuotta Auroran sairaalassa. Yeseniasta huokuva asiantuntijuus ja luotettavuus saavat jännitävänkin asiakkaan rentoutumaan. Yesenian työssä korostuvat lisäksi turvallisuus ja vastuullisuus, ja hän on omistautunut jatkuvaan oppimiseen esteettisten hoitojen alueella. Yesenia pyrkii luomaan asiakkailleen
luonnollisen ja tasapainoisen ulkonäön, kuunnellen heidän toiveitaan jat toteuttaen ne tarkasti.

Kuulaassa Yesenia tekee uutta innovatiivista Tience -hoitoa, sekä täyteaine-, ja botuliinihoitoja.

Ota yhteyttä

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.

Instagram