Uusi Kuulas Sport palvelee paljon liikkuvia asiakkaita. Keskitymme tukemaan erityisesti älykästä lähestymistä treenaamisessa ja hyvinvoinnin kehittämisessä. Yksi ydinalueemme on palautumisen tukeminen. Uusi Kuulas Sport palvelee paljon liikkuvia asiakkaita. Keskitymme tukemaan erityisesti älykästä lähestymistä treenaamisessa ja hyvinvoinnin kehittämisessä. Yksi ydinalueemme on palautumisen tukeminen.

KUULAS SPORT

Paljon liikuvalle ihmiselle

Uusi Kuulas Sport palvelee paljon liikkuvia asiakkaita. Keskitymme tukemaan erityisesti älykästä lähestymistä treenaamisessa ja hyvinvoinnin kehittämisessä. Yksi ydinalueemme on palautumisen tukeminen olit sitten huippu-urheilija tai päätetyötä tekevä satunnainen liikkuja.

Olemme saaneet nopeasti asiakkaiksemme Suomen huippuja, joista mainittakoon jalkapallon maajoukkue Huuhkajat, jääkiekkojoukkueet JYP, HIFK, jalkapallojoukkueita kuten Honka sekä yksilölajien puolelta Suomen nopein 100m aituri Annimari Korte, huipputriathlonisti Minna Koistinen, fitnessammattilainen Hanna Skyttä, lumilautailija Anton Lindfors sekä suuri joukko jääkiekkoilijoita eri seuroista.   

Se aurinkoisen aamulenkin noste kehossa ja mielessä tai kovan salitreenin tuoma adrenaliiniryöppy, jolloin tunnet eläväsi täysillä! Sitähän ei voi selittää muille, mutta onnittelen sinua jos tiedät sen tunteen. Me Kuulaassa rakastamme aktiivista elämää ja liikkumista. Tiedämme myös omasta kokemuksestamme (=kantapään kautta), että kokonaisvaltainen hyvinvointi muodostuu liikkumisesta, ravinnosta, levosta ja itsensä huoltamisesta. Oletko kiinnostunut tietämään minkälainen geneettinen pohja sinulla on liikkumisen näkökulmasta? Painavatko jalat ennen ja jälkeen treenien?

Recovery Boots

Recovery Bootsit  parantavat verenkiertoa ja nopeuttavat kuona-aineiden poistumista esimerkiksi urheilutreenien, kilpailusuoritusten tai pelien jälkeen.

LISÄÄ

DNA-Sport geenitestit

Kuulaan kumppaniyritys Nordic Genex on suunnitellut urheilijoille ja aktiiviliikkujille erittäin kattavat geenitestit, joissa käsitellään geeniperimään liittyviä riskitekijöitä, suorituskykyä ja potentiaalia, aineenvaihduntaa sekä motivaatiotekijöitä.

LISÄÄ

Endurokuljettaja Eero Remes

Eero Remes otti palautumisen tueksi käyttöön Air Relax Recovery Bootsit, hihan sekä Booster Pro 2 lihashuoltovasaran.

Kuljettajan koko keho joutuu äärimmäisen rasituksen kohteeksi. Erilaiset käsiin liittyvät rasitusvammat ovatkin kuljettajille valitettavan tuttuja. Esimerkiksi pitkän ajan kuluessa ranteeseen kohdistuva toistuva rasitus voi lisätä painetta kyynärvarren lihaksia ympäröivien kalvorakenteiden sisällä. Paine voi kasvaa pisteeseen, jossa veren virtaus tukkeutuu johtaen kuona-aineiden kerääntymiseen ja vähentyneeseen runsashappisen veren virtaamiseen työskenteleviin lihaksiin (Patricia Diotto-Gerrard, David Gerrard - 1999. Overuse Injury in Motocross: Motocross riders forearm Suomentanut Tomi Konttinen).

Eeron tunnelmia heti alkumetreiltä:

"Nyt muutaman viikon oon käyttänyt näitä Air Relax recoverybootseja ja recoveryhihaa, jalkojen ja käsien palautumiseen ! Täytyy sanoa, että TOIMII 👍 Illalla bootsit jalkaan tai käteen 15-30 min ja seuraavana päivänä täysin fressi olo 😎 Tunnet kuinka veri lähtee kiertämään ! Käy testaamassa tai ostamassa omasi @hoitolakuulas @kuulassport"

(Kuva: Iltasanomat)

Maratoonari Tommi Hytönen

Maratoonari Tommi Hytönen juoksi viime vuoden 2019 lopulla Frankfurtissa upean ajan 2:21:50 ollen Suomen tilastoissa toiseksi paras. Tommi kehittää suorituskykyään fiksusti optimoimalla eri osa-alueita ja palautumisessa Tommi on ottanut käyttöönsä Kuulas Sportin toimittamat Recovery Boots PLUS:at sekä lihashuoltovasara Booster Pro 2:en. Tommi kertoo kokemuksistaan:

Olin jo pidemmän aikaa pohtinut hierontavasaran ja palautumislahkeiden hankkimista edistämään tavoitteellisen kestävyysjuoksun ja istumatyön rasittamien jalkojen palautumista. Löysin helmikuun alussa Kuulas Sportin nettisivut etsiessäni lisää tietoa Recovery boots- palautumislahkeista. Vuokrasin Air Relax Recovery Boots PLUSsat ja Booster pro 2 lihashuoltovasaran ensin vain viikonlopuksi, ja laitteiden käyttö sai jalkani tuntumaan erilaiselta jo parin päivän käytön jälkeen. Niiden teho teki minuun heti vaikutuksen joten päätin ostaa ne itselleni. Käytän Recovery Bootsien 15 minuutin automaattiohjelmaa kahdesti päivässä sekä Booster pro 2 hierontavasaraa pehmittämään juoksun rasittamia jalkoja. Huomaan jaloissani selkeän eron kun olen alkanut käyttää näitä palautusvälineitä ja olen erittäin tyytyväinen hankintaani. Jalkani ovat olleet paljon kevyemmän ja irtonaisemman tuntuiset. Kiitos vielä Kuulas Sportille loistavasta asiakaspalvelusta!”

Maratoonari Tommi Hytönen juoksi viime vuoden 2019 lopulla Frankfurtissa upean ajan 2:21:50 ollen Suomen tilastoissa toiseksi paras. Tommi kehittää suorituskykyään fiksusti optimoimalla eri osa-alueita ja palautumisessa Tommilla käyttää Recovery Bootseja!