Hoidot & hinnat

Hoitola Kuulas

Hoitola Kuulas Helsingin Töölössä on erikoistunut tulokselliseen ihonhoitoon. Keskipisteessä meillä on sinun ihosi ja hyvinvointisi. Kartoitamme ihon kunnon keskustelemalla asiakkaan kanssa ja hyödyntämällä nykyaikaisia teknologioita kuten ihon kuvantamista. Hyvien lähtötietojen pohjalta voimme suositella oikeita hoitoja, sekä rakentaa tuloksellisen kotihoitorutiinin. Lisäksi löydät meiltä ihon hyvinvointia tukevat ravintolisät. Modernien digitaalisten palveluidemme avulla voimme palvella asiakkaitamme myös pääkaupunkiseudun ulkopuolella.

Teemme tiiviistä yhteistyötä ihotautilääkärien, ravintoterapeuttien ja muiden alaan liittyvien osaajien kanssa, joten osaamme ohjata asiakkaan tarvittaessa myös eteenpäin.

Kuulas luottaa ammattimaisiin ihonhoitosarjoihin, joita käyttävät maailmassa vain koulutetetut lääkärit, sairaanhoitajat ja kosmetologit. Kuulaassa sinua palvelevat kokeneet SKY-Cidesco -kosmetologit Venla Halinen ja Jessica Delst. Esteettisenä sairaanhoitajana hoitolassamme toimii Kaarina Krogerus.

Tunnemme hyvin myös esteettisen kirurgian maailman ja kauneusoperaatioiden ennen ja jälkeen -hoidot.

Voit varata hoitoajan helpoiten "AJANVARAUS" valikosta ja maksaa hoitolassa tai ostaa hoidon näppärästi verkkokaupastamme.

Usein kysyttyihin asioihin saat vastauksia sivun oikeassa alalaidassa olevalta Ihobotiltamme ja kun botin vastaukset eivät riitä, voit chatata kanssamme. Lisäksi käytössäsi on ainutlaatuinen Iholinja -palvelu, jonka avulla voimme konsultoida sinua videochatin avulla. Perinteiset yhteystiedot löydät alhaalta jokaiselta svulta.

Tervetuloa Kuulaaseen!

Hifu

HIFU - Tehokkain kasvojenkohotus ilman kirurgiaa Caretech HIFU (High-intensity focused ultrasound) on uusi hoitomenetelmä kasvojen kohotukseen ilman leikkausta. HIFU-hoidot ovat helppoutensa ja nopeiden tulostensa vuoksi saavuttanut suuren suosion.

Hoidon kuvaus

Uusi Caretech 7D++ HIFU - laite käytössämme. Hoidamme nyt yhä tehokkaammin silmän ja suun ympärykset. Lisäksi uuden laitteen myötä hoitovalikoimiimme ovat tulleet vartalon kiinteytyshoidot. HIFU (High-intensity focused ultrasound) on tehokkain hoitomenetelmä kasvojen kohotukseen ilman leikkausta. Tutustu aiheeseen tarkemmin alla olevasta "Lue lisää" painikkeesta ja osta hoitosi vaikkapa suoraan verkkokaupastamme.

Lue Lisää

Hinnat

475€ | Kaksi aluetta esim. leuka *) ja posket tai kaula ja leuka

545€ | Kolme aluetta leuka, kaula ja posket

595€ | Neljä aluetta leuka, kaula, posket ja otsa

425€ | Dekoltee

799€ | Viisi aluetta leuka, kaula, posket, otsa ja dekoltee

590€ | Käsivarret (allit)

650€ | Takareidet

600€ | Selkä

650€ | Vatsa Liposonix - rasvanpoltto&kiinteytys

VARAA AIKA

Dermapen 4

Hoidon kuvaus

Uuden sukupolven Dermapen 4 -laite rei’ittää ihon kohtisuoraan 16-neulaisella neulapäällä ja tuottaa jopa 1920 neulareikää sekunnissa. Neulaushoito on entistä kivuttomampaa ja nopeampaa. Samalla kun neulaus luo ihoon ohuita kanavia, se stimuloi ihon kiinteydestä vastaavan kollageenin tuotantoa. Kanavat voivat kuljettaa ihoon jopa 80 % enemmän vitamiineja, peptidejä ja muita kosmetiikan sisältämiä ravinteita. Kanavat mahdollistavat aineiden kulkeutumisen syvälle ihon dermikseen ja sen fibroblasteihin aina kantasolukerroksen soluihin asti. Imeytyessään aktiiviaineet tehostavat ihon toimintaa ja nopeuttavat sen uudistumista. Neulaushoidot ovat Kuulaan erikoisosaamista. Olemme tehneet neulausta vuodesta 2008 asti mm. plastiikkakirurgisen sairaalan yhteydessä ja osallistumme aktiivisesti alan johtavien kehittäjien koulutuksiin.

Hinnat

199€ | Kasvot

+10€ | Kaula

+10€ | Dekoltee

+45€ | Uberhapotus

+80€ | Päänahan neulaus kasvojen neulauksen yhteydessä

200€ | Päänahan neulaus

Varaa aika

DMK Hoidot

Recovery Bootsit  parantavat verenkiertoa ja nopeuttavat kuona-aineiden poistumista esimerkiksi urheilutreenien, kilpailusuoritusten tai pelien jälkeen. Lisäksi ne vähentävät tulehdusta ja turvotusta.

Hoidon kuvaus

DMK entsyymiterapia palauttaa ihon huippukuntoon! DMK-entsyymiterapiassa hyödynnetään ainutlaatuista välittäjäentsyymien ryhmää. Nämä entsyymit parantavat ihon toimintaa hydrolysoimalla kuolleita ihosoluja ja epäpuhtauksia, stimuloimalla verenkierto- ja lymfakiertojärjestelmää, palauttamalla solun ravinteensaannin ihanteelliselle tasolle ja tuomalla soluille happea, jota ne tarvitsevat uusien, terveiden ihosolujen muodostamiseen. Hoidamme seuraavia ongelmia tehokkaasti: - Ikämuutokset - Valo/pigmenttivauriot - Herkkä iho - Akne/tukkeutunut iho - Rosacea - Pre & Post -operatiiviset hoidot.

Lue Lisää

Hinnat

169€-195€ | DMK -entsyymiterapiahoito

355€ | DMK entsyymiterapia- & Dermapen 4 -neulaushoito

VARAA AIKA

Environ Hoidot

Environ on tutkitusti tuloksellisin ihon A-vitamiinitasapainon palauttava hoitomenetelmä.  Hoidossa vahvistetaan ihon omaa toimintaa syöttämällä ihoon tekokkaasti A-vitamiiineja, C-vitamiineja sekä peptidejä.

Hoidon kuvaus

Environ on tutkitusti tuloksellisin ihon A-vitamiinitasapainon palauttava hoitomenetelmä. Hoidossa vahvistetaan ihon omaa toimintaa syöttämällä ihoon tekokkaasti A-vitamiiineja, C-vitamiineja sekä peptidejä. Kotona käytetään hoitoja tukevia portaittain tehostuvia A-vitamiinituotteita. Environ hoitoja ja tuotteita tarjoavat vain koulutetut kosmetologit ja lääkärit. Kuulas on yksi Suomen pitkäaikaisimmista Environ-hoitoloista.

Lue Lisää

Hinnat

180€ | INFLAMMATION SOLUTION/TREATMENT
(Rosacea, Psoriases, Eczema & Sensitive skin conditions)

200€ | PIGMENTATION
SOLUTION/TREATMENT

180€ | SKIN BALANCE AND MAINTENANCE TREATMENT
(Ageing skin, Dry, Dehydrated,
Ageing prevention)

180€ | PROBLEMATIC SOLUTION/TREATMENT
(
Severe or Mild Acne, Congestion & Breakouts, Oily Skin)

Varaa AIKA

PRX - T33

Hoidon kuvaus

PRX-T33 on uuden sukupolven “Art of Anti-aging” -menetelmä, joka vastaa asiakkaiden tarpeisiin saada tehokasta ja tulosorientoitunutta anti-age-hoitoa − ilman ei-toivottuja sivuvaikutuksia ja neuloja.PRX-T33:n uniikki, kansainvälisesti patentoitu koostumus stimuloi kollageenin tuotantoa ja syväkosteuttaa ihoa palauttaen ihon nuorekkuuden. Sen teho perustuu trikloorietikkahapon (TCA) korkeaan pitoisuuden, vetyperoksidin (H2O2) ja Kojic-hapon ainutlaatuiseen yhdistelmään, joka mahdollistaa hoidon vaikutukset vain dermiksessä, jolloin ihon pintakerros säilyy vaurioitumattomana. Tämän vuoksi hoito ei aiheuta “frostingia” tai muita ikäviä sivuvaikutuksia ihossa. PRX-T33 hoitoa voidaan tehdä ympäri vuoden, sillä se ei herkistä ihoa auringonvalolle. Hoito ei myöskään vaadi samanlaista toipumisaikaa kuin useimmat vahvemmat hoidot. Tulokset ovat sekä välittömästi nähtävissä että pitkäkestoisesti vaikuttavia. Hintaan sisältyy hoidon vaatimat täysikokoiset kotihoitotuotteet koko sarjan (4-6 hoitokertaa) ajaksi.

Lue Lisää

Hinnat

325€ | Sarjan ensimmäinen hoito

155€ | Sarjan jatkohoidot

VARAA AIKA

Tience -hoito

Hoidon kuvaus

Tience® on suomalainen ihonalaiskudoksesta valmistettu innovaatio, joka auttaa ihoa uusiutumaan tehostamalla ihon luonnollista toimintaa. Tience®-hoito sopii kaikille, jotka kärsivät ihon ikääntymisen merkeistä tai muista ei-toivotuista ihovaurioista. Tience käynnistää ihon omat korjausprosessit, jolloin ihon oma toiminta tehostuu ja sen ulkonäkö paranee. Hoidon tuloksena on terve, toimiva ja kaunis iho.

Lue Lisää

Hinnat

920€ | Tience yksi alue (1,5ml)

1600€ |Tience kaksi aluetta (3,0ml)

Vara aikasi

Profhilo pistoshoidot

Hoidon kuvaus

Profhilo® on biomuokkaava pistoshoitovalmiste kasvoille ja kaulalle. Se ehkäisee ihon kimmoisuuden vähenemistä sekä kosteuttaa ja stimuloi kollageenin tuotantoa palauttaen ihon nuorekkaan hehkun. Hoidon tekee aina sairaanhoitaja.

Lue Lisää

Hinnat

420€ | Profhilo kasvot tai kaula 1. hoitokerta

370€ | Profhilo kasvot tai kaula jatkohoidot

740€ | Profhilo kasvot ja kaula 1. hoitokerta

670€ | Profhilo kasvot ja kaula jatkohoidot

Vara aikasi

Hydrafacial

HydraFacial on ihonhoitomaailmaa mullistava, markkinoiden edistynein ihonhoitoteknologia, jossa iho puhdistetaan, kuoritaan, ihohuokoset tyhjennetään ja tehoaineet syötetään syvälle ihoon kivuttomasti.

Hoidon kuvaus

HydraFacial on markkinoiden edistynein ihonhoitoteknologia ihon puhdistamiseen, kuorintaan, ihohuokosten tyhjentämiseen ja tehoaineiden syöttämiseen. Kuulaalla on jo yli kymmenen vuoden kokemus HydraFacial hoitojen tekemisestä. Saat nyt täydennettyä HydraFacial -hoitoa virkistävällä Perk Lip ja Perk Eye hoidoilla. Ne puhdistavat hellävaraisesti ja kosteuttavat kasvojen herkimpiä alueita.

Lue Lisää

hinnat

129€ | HydraFacial™ – Signature

169€ | HydraFacial™ – Clarifying

164€ | HydraFacial™ – Signature kasvohoito + kaula + dekoltee

199€ | HydraFacial™ – Clarifying kasvohoito + kaula + dekoltee

+52€ | Perk Lip

+52€ | Perk Eye

VARAA AIKA

X°CRYO Huippukylmähoito

Hoidon kuvaus

Kuulas on tuonut XCryo huippukylmähoidot tukemaan ihonhoitoa ja kehon palautumista. Meillä pääset kokemaan huippukylmän hyödyt muiden hoitojen yhteydessä.XCryo -laitteen avulla tuotamme hallitun ja turvallisen thermoshokin halutulle alueelle, joka vaikuttaa ihon pintakerroksen hermoreseptoreiden kautta ja käynnistää kehon luontaiset puolustusmekanismit. Hoito vähentää tulehdusreaktiota, sekä poistaa turvotusta ja ylimääräistä nestettä hoidettavalta alueelta. Huippukylmähoito kiihdyttää aineenvaihduntaa, lievittää kipua, rentouttaa lihaksia ja parantaa liikkuvuutta.

Hinnat

39€ | Lisähoitona

Varaa aika

Dermapen Cryo

Hoidon kuvaus

Medikaalinen Dermapen Cryo poistaa ihon pienet virheet turvallisesti vaurioittamatta tervettä ihoa. Cryo hoitaa ihon pienet virheet nestemäisellä typellä lähes kivuttomasti.

Lue Lisää

Hinnat

75€ | Hoidon yhteydessä 1-2 muutosta

125€ | Hoidon yhteydessä 3-4 muutosta

110€ | Erillisenä hoitona 1-2 muutosta

160€ | Erillisenä hoitona 3-4 muutosta

Varaa Aika

Lisähoidot

Tarjoamme lisäpalveluita pääasiallisesti muiden hoitojen yhteydessä. Voit varata myös ajan pelkästään ripsien ja kulmien värjäykseen ja muotoiluun ajanvarauksestamme.

Hoidon kuvaus

Tarjoamme lisäpalveluita pääasiallisesti muiden hoitojen yhteydessä. Voit varata myös ajan pelkästään ripsien ja kulmien värjäykseen ja muotoiluun ajanvarauksestamme.

Varaa aika