Kuulas Friday Kutsu

Tervetuloa Hoitolaamme 24.11.2023 Kuulas Friday ostospäivään!

Tarjoamme monen toiveissa olleen ostospäivän hoitolassamme. Saat tutustua upeisiin tarjouksiin ammattilaistemme opastamana. Tehokkaan konsultaation lomassa voit nauttia kuohuvaa ja pikkupurtavaa.

Tarjoamme etuja ammattilaissarjoistamme Environ, DMK, sekä Dp Dermaceuticals. Lisäksi tarjoamme paikanpäällä ostettuihin hoitoihin loistoetuja.

Meillä on ilo saada mukaan huippuluokan vahvistus Lauren du Preez suoraan Environin päämajasta Etelä-Afrikasta. Lue alta lisää Laurenin erikoisosaamisesta.

Toivomme ennakkoilmoittautumista, jotta osaamme varautua tuotteiden ja tarjoilun suhteen. Alla olevan linkin kautta voit ilmoittautua ja arvioida saapumisaikasi, niin osaamme odottaa sinua.

ALENNUS
ENVIRON -20%
KAIKKI ENVIRON TUOTTEET
ALENNUS
HOIDOT -10%
Saat 10% alennusta kaikista paikanpäällä ostettuista ja varatuista yli 200 euron hoidoista
KAIKKI HOIDOT
ALENNUS
DP DERMACEUTICALS -20%
DP DERMACEUTICALS TUOTTEET

HIFU - HOITO

HIFU -hoitoon veloituksetta silmien ja suunympärykset (Etusi 130 EUR)
Lauren du Preez

Laurenin erikoistumisalueena on sairaanhoitajille ja lääkäreille suunnattu, neulaamistekniikoiden ja A-vitamiinin yhdistelmällä toteutettava arpihoito. Laurenilla on erikoistumisalueestaan kymmenenvuoden kokemus Environ Skincare Ltd palveluksessa Etelä-Afrikassa.

Air Relax recovery boots tarjous

Ihanasti jalkoja hierovat ja koko kehon palautumista tukevat Recovery Boots PLUS -mallit hintaan 680 euroa (erittäin rajoitettu erä). Normaalihinta 785 euroa.