Plastiikkakirurgi Anna Höckerstedt

Hoitola Kuulan vastuulääkärinä toimii arvostettu plastiikkakirurgi Anna Höckerstedt, jonka erityisosaamisalueisiin kuuluvat erityisesti rintarekonstruktiot, joissa rinta voidaan jopa rakentaa kokonaan uudelleen. Anna on koulutukseltaan plastiikkakirurgi, valmistuen HUS:sta vuonna 2012. Hänen laaja asiantuntemuksensa ulottuu myös vartalon palauttavaan kirurgiaan, kattaen muun muassa toimenpiteet raskauden, painonpudotuksen tai ikääntymisen aiheuttamien muutosten korjaamiseksi.

Kuulaassa on mahdollista hyödyntää vuoden 2024 alusta Annan osaamista pistoshoidoissa ja leikkauskonsultaatioissa. Lisäksi järjestämme asiakasiltoja, joissa asiakkaat voivat saada syvällisempää tietoa plastiikkakirurgian mahdollisuuksista sekä tutustua Sairaala KL:n innovatiiviseen asiantuntemukseen.

Hoitola Kuulan perustaja, Venla Halinen korostaa yhteistyön alkaneen saumattomasti Annan kanssa. Hoitola Kuulassa arvostetaan esteettistä silmää, ja on ilahduttavaa kuulla, että Anna Höckerstedtilla on myös vahva tausta taiteessa, kuten maalaus ja kuvanveisto. Tämä yhdistelmä ammattitaitoa ja taiteellista näkemystä heijastaa Hoitola Kuulan sitoutumista laadukkaaseen ja kokonaisvaltaiseen asiakaspalveluun.

"Yritän työssäni saada selville, mitä ihminen haluaa ja voinko tässä häntä auttaa", sanoo plastiikkakirurgi ja lääketieteen tohtori Anna Höckerstedt.