Tehostunut verenkierto ja syvempi uni

Tehostunut verenkierto ja syvempi uni

 

 

 

 

 

 

Tehostunut verenkierto ja syvempi uni

” Ostin Recovery Bootsit parantaakseni verenkiertoa jaloissani, sillä olen istunut liian monta vuotta toimistopöytäni ääressä ja käynyt liian harvoin kuntosalilla. Bootsit toimivat hyvin! Yllätyksekseni totesin myös, että nukun todella hyvin laitteen käytön jälkeen. Recovery Bootsit auttavat minua rentoutumaan ja olen saanut nauttia pidemmistä yöunista. Rentoutuakseni en lue kovin kauaa, en katso televisiota tai kuuntele musiikkia. Minulla on huoneessani 1 himmeästi valaiseva yövalo ja teen Recovery Bootseilla ehkä 2 kierrosta. Olen kirjaimellisesti nukahtanut pari kertaa ensimmäisen tai toisen kierroksen jälkeen. Laitteessa on 3 erilaista ohjelmaa ja painetta voi säätää tarvittaessa kovemmalle. Minulla on hoikat jalat, mutta laite tekee silti tehtävänsä ”  

 

Julkaistu Air Relax sivulla nimimerkillä ”Houston Blonde” on 20.1.2018

 

 Tapaus vakava hemofilia

” Rakastan Recovery Bootseja. Minulla on monia ongelmia terveyteni kanssa, ja eräs niistä aiheuttaa kipua jaloissani. Koska minulla on vakava hemofilia, olin aluksi hieman huolissani laitteen sopivuudesta itselleni. Tämän takia menin ensin tapaamaan hematologiani ja kerroin aikomuksestani hankkia Recovery Bootsit, jonka jälkeen hän antoi minulle luvan käyttää laitetta. Vaikka tuote sopiikin minulle, ei se välttämättä sovi muille vakavaa hemofiliaa sairastaville. Sen vuoksi, ennen laitteen ostamista ja käyttöä, kannattaakin keskustella ensin oman lääkärin kanssa. Käytän ohjelmaa, mikä hieroo alhaalta ylöspäin kevyesti. Nukahdan usein, sillä painelu tuntuu niin mukavalle, mutta aina kaikki nesteet eivät lähde liikkeelle jaloista.

Jos kaikki nesteet eivät ole lähteneet ja jalkani tuntuvat yhä epämukavilta ja turvonneilta, teen uuden kierroksen keskivahvalla paineella. Tämän jälkeen minulla on täydellinen olo. Molemmat kierrokset jätän perusasetuksille 15 minuutiksi. Kun aloitin käyttämään tuotetta kipuun ja turvotukseen, ajoin kierroksen 3 kertaa ensimmäisen viikon aikana. Toisella viikolla ajoin ohjelman kerran ja nykyään aina silloin, kun tunnen kipua jaloissa. Hieronnan ja hyvänolon vuoksi ajan ohjelman aina kun tuntuu siltä, eikä ajalla ole niin väliä.

Tämä tuote on mainio sijoitus, jos sinulla vain on rahaa ja jos lääkärisi antaa sinulle luvan käyttää sitä. Tuotetta on helppo käyttää, jalassa voi olla hoidon ajan esimerkiksi löysät legginssit, jolloin painelubuutsit tuntuvat miellyttävämmältä kuin paljasta ihoa vasten. Legginssit on myös helpompi pestä, mikäli satut hikoamaan hoidon aikana. Tällöin bootsit on myös helppo pitää puhtaina ”

 

Julkaistu Amazonin sivustolla nimimerkillä IPlayNice 20.2.2018