Miksi iS Clinical

Miksi iS Clinical

 
 

Miksi iS Clinical?

 
Innovative Skincare® on tieteellisesti edistynyt ihonhoitoyritys, joka kaventaa tieteen ja kauneudenhoitoalan välistä kuilua. Yritys on omistautunut kehittämään ja valmistamaan kliinisesti tutkittuja, todistetusti tuloksia tuottavia ihonhoitotuotteita, jotka saavat aikaan dramaattisia parannuksia iholla.
Innovative Skincaren erottaa muista valmistajista heidän sitoutumisensa tarjoamaan puolueettomien kliinisten tutkimusten mukaan tehokkaita tuotteita, joissa on hyödynnetty edistyneimpiä mahdollisia teknologioita ja korkealuokkaisia raaka-aineita. iS Clinical -tuotteista on tehty useiden eri riippumattomien tutkimuslaitosten taholta kliinisiä tutkimuksia, joista käy hyvin ilmi tuotteiden synnyttämät todelliset tulokset.
  Innovative Skincare on koonnut joukkoihinsa maailmanluokan asiantuntijatiimin, joka koostuu tunnetuista farmaseuteista, genetiikan asiantuntijoista, biologeista, biokemisteistä ja lääkäreistä jotka ovat kehittäneet tämän päivän merkittävimpiä innovaatioita ihonhoidon ja ikääntymisen haittoja estäviä lääkkeitä.
 
iS Clinical® -tuotteet kehitetään, valmistetaan ja jaellaan yrityksen omissa tiloissa Los Angelesin alueella, jolloin yrityksellä on täysi kontrolli tuotteiden koostumuksen, valmistusprosessien ja varastonhallinnan osalta. 
Innovative Skincare yrityksellä on vain iS Clinical -tuotteiden valmistusta varten kehitetyt järjestelmät jotka takaavat sen, mitä tuotteilta haetaan – poikkeuksellista laatua ja todellisia tuloksia jotka tulet toteamaan itsekin, kun kokeilet iS Clinical -tuotteita.

 

Ei eläinkokeita

Innovative Skincare on sitoutunut tuotteiden testaukseen eläimiä vahingoittamatta. Yhtä lailla he ovat sitoutuneita asiakkaiden terveydestä ja turvallisuudesta huolehtimiseen ja tuovat markkinoille ainoastaan tuotteita, jotka täyttävät niiden maiden säännökset, joissa tuotteita myydään. Tuotteissa ei käytetä eläinproteiinia, kaikki tuotteet ovat kasvipohjaisia.