Medik8 tiede

Medik8 tiede

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Medik8 – Edelläkävijä kosmetiikan tutkimuksessa

Medik8 on yritys jolla on tieteelliset juuret. Näin ollen teknologia on suuressa osassa tuotteidemme suunnittelussa, valmistuksessa ja jopa esittelyssä asiakkaille. Pyrimme jatkuvasti parantamaan tuotteitamme, ja oppimaan lisää.

Aktiivisia aineosia löytyy kirjaimellisesti tuhansia, jotka ovat tuotekehityksemme saatavilla.

Lukuun ottamatta muutamia ”asiantuntijoiden valmistamia aineosia” joista löysimme mielenkiintoisia yhdisteitä, me etsimme mieluummin kirjallisuuden ja tutkimuksien kautta yhden tehokkaan aineosan ja rakennamme tuotteen sen pohjalta. Medik8 on jakanut tuotteensa kategorioihin.

 

Anti-ageing-kategoriassa meillä on todella vain muutamia aktiiviaineita, joista valita – ja huippuosaamisemme tulee laadukkaista raaka-aineista ja siitä miten tuotteet on valmistettu.

Hyvin suosittu aktiiviaineosa C-vitamiini, L-askorbiinihappo-muodossa on erittäin tehokas, mutta hyvin epästabiili. Ja kun tehokkuus heikkenee, siitä ei vain tule tehoton, se muuttuu antioksidantista vapaaksi radikaaliksi, joka toisin sanoen on haitallinen aineosa.

Menemme erittäin pitkälle varmistaaksemme L-askorbiinihappo-tuotteidemme stabiiliuden, jotta se pysyy vakaana hylly-ikänsä lisäksi, myös avaamisen jälkeen.

Käyttämämme tekniikat ovat tarkoin varjeltuja liikesalaisuuksia, mutta pohjautuvat puhtaasti kemiaan. Mikään ei ole kuitenkaan parempi tapa saada optimaalista koostumusta, kuin kokeilla pieniä eriä erilaisia koostumuksia, ja teettää stabilointitesti 47-asteisessa ”ikäännyttävässä” uunissa.

Kun lanseerasimme CE-Thionen (joka sisältää 15% L-askorbiinihappoa), Medik8 esitteli tutkimustyönsä kosmetologeille, lääkäreille, hoitajille, ja muille ihonhoidon ammattilaisille useissa lääketieteellisissä konferensseissa. Kerroimme heille yksityiskohtaisesti ennennäkemättömistä vaiheista, joita käytämme kehitelläksemme jatkuvasti parempaa stabiiliutta.

Kun tuotteen kehittäminen kestää kirjaimellisesti vuosia, on tärkeää antaa tutkimus- ja kehitystyötä tekevälle tiimillemme mahdollisuus päästä laboratorion ulkopuolelle keskustelemaan sellaisten ihmisten kanssa, jotka työskentelevät asiakkaiden kanssa, ja selittää heille kuinka tuote on tieteellisesti valmistettu.

Pääsimme esittelemään merkittävässä konferenssissa Lontoon Royal College of Physicianissa vaikuttavan löydöksen CE-Thionen 18 kuukauden stabiiliudesta, joka teki siitä markkinoiden johtavan tuotteen.

Tärkeimmät Medik8:n käyttämät aktiiviaineet anti-ageing-tuotteissa ovat C-vitamiini, hydroksihapot ja aurinkosuoja. Olemme myös kiinnostuneita solujen viestittäjämolekyyleistä, kuten tietyistä peptideistä.

Pigmentaatiota, aknea, kuivaa ihoa ja punoitusta varten olemme valikoineet omat aktiiviaineet samoin tarkoin menetelmin kuin anti-ageing tuotteisiin.