Hifu usein kysyttyjä kysymyksiä

Hifu usein kysyttyjä kysymyksiä

 

 

 

 

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä Hifu -hoidosta

Kysymys: Sattuuko hoito? 

Vastaus: Hoito tuntuu pienenä pistelynä ja harvat kokevat hoidon kivuliaana. Kukaan asiakkaistamme ei ole kivun vuoksi keskeyttänyt hoitoa.

 

Kysymys: Mitä rajoitteita on hoitopäivänä?

Vastaus: Hoidon jälkeen ei suositella hikiliikuntaa, saunaa, hikoilemista yleisesti tai auringon ottoa. 

 

Kysymys: Miltä näytän hoidon jälkeen?

Vastaus: Joillakin Hifu saattaa nostaa pienen punan hoidetulle alueelle, mutta se laskee alle puolessa tunnissa. Harvoin, mutta joissain tapauksissa on noussut pieniä mustelmia.

 

Kysymys: Koska saa meikata?

Vastaus: Meikin saa laittaa vaikka heti hoidon jälkeen.

 

Kysymys: Milloin tulokset näkyvät?

Vastaus: Joillakin voi näkyä ja tuntua huomattavia tuloksia heti. Pääsääntöisesti vaikutukset tulevat pikkuhiljaa jopa kolmeen kuukauteen asti.

 

Kysymys: Kuinka kauan vaikutus kestää?

Vastaus:  Hifun vaikutus häviää pikkuhiljaa ikääntymisen myötä. Mahdollisten uusintahoitojen aikaväli määräytyy pitkälti yksilöllisesti ja asiakkaan tavoitteiden mukaisesti. 

 

Kysymys: Voitteko taata varmat näkyvät tulokset?

Vastaus: Emme vaitettavasi voi taata varmoja tuloksia tai, että olet 100% tyytyvänen. Hoitoon vaikuttavat niin geneettiset tekijät kuin kehon erilaiset puutostilat. Mikäli et ole hoitanut kehoasi ja ihoasi viime vuosina, niin suosittelemme aloittamaan Kuulaassa ensin muilla hoidoilla, jolloin valmistamme ihoasi saamaan HIFU -hoidosta paremmin hyötyjä.

 

Kysymys: Olen ottanut botoxia, milloin minulle voidaan tehdä Hifu -hoito?

Vastaus:  Botoxin jälkeen on syytä odottaa vähintään kaksi vikkoa. 

 

Kysymys: Olen ottanut täyteaineita, milloin minulle voidaan tehdä Hifu -hoito?

Vastaus:  Hifua ei ole suositeltavaa tehdä lainkaan alueelle, jossa on täyteaineita. Hyvä järjestys on käydä ensin Hifussa ja sen jälkeen täyteainehoidossa.

 

Kysymys: Miksi Hifu -hoitojen hinnat vaihtelevat niin paljon?

Vastaus: Meidän on vaikea ottaa kantaa eri yritysten hinnoitteluun, mutta varmistu ainakin seuraavista asioista:

  • Hoidon tekijä on SKY kosmetologi, sairaanhoitaja tai lääkäri
  • Hoidon tekijä on käynyt laitteen valmistajan tai maahantuojan koulutuksen. Kouluttamaton tekijä voi pahimmillaan saada aikaan vaurioita.
  • Laite on hankittu mieluiten suomalaiselta maahantuojalta ja täyttää eurooppalaiset turvastandardit. Oma laitteemme on hankittu suomalaiselta Cosmedi Oy:ltä. Huomaathan, että Hifu -laitteita myydään esimerkiksi kiinalaisista verkkokauopoista ja näitä suoraan kuluttajlle myytäviä laitteita ei voi verrata ammattikäyttöön suunniteltuihin laitteisiin
  • Hoitoa tehdään aina kahteen eri syvyteen yhden hoitokerran aikana. Joskus erikoistarjousten taustalla saattaa olla vain yksi kierros, jolloin hoito jää vajaaksi.