Bloggari Anu Kiiveri ihastui Kuulaan neulaukseen osa I

31.12.2015

http://blogit.kauneusjaterveys.fi/anukiiveri/valiton-kasvojen-kohotus-osa1/

Välitön kasvojen kohotus (osa1)
18.12.2015 by Anu Kiiveri |
Facebook34Twitter
Meslewi Helsinki
Kun pohja on kunnossa eli tässä tapauksessa iho, näyttää meikkikin paremmalta. Meikillä saa kyllä ”ihmeitä aikaan”, mutta tietyt asiat täytyy olla hoidettuna etukäteen. Yksi tällainen asia on esimerkiksi ennalta ehkäisevät kauneushoidot kuten mikroneulaus.
Palataan vielä hieman viime viikon postaukseeni. Puhuin siitä, kuinka juhliin voi valmistautua eri tavoin. Jatkan tässä postauksessa saman ihonhoito aiheen ympärillä, sillä kauniin ihon takana on usein ennakkovalmisteluita. Jos olet siitä onnekas, että omistat virheettömän ja kuulaan ihon, voit onnitella itseäsi. Useimmilla meistä nuorekkaan ja raikkaan ihon vaaliminen vaatii kuitenkin töitä. Kokeilemalla erilaisia tuotteita ja hoitoja löytää omalle iholleen parhaiten sopivan hoitomuodon.

Ihosta huolehtiminen kannattaa aloittaa jo varhain, sillä mitä aiemmmin ennakoit vanhenemista, sitä kauniimpana iho säilyy läpi elämän. Kauneushoitola Kuulaan Venla kannustaa esimerkiksi mikroneulaamaan ihoa jopa jo parikymppisenä. Tällöin pidetään nimittäin yllä nuorta ja notkeaa kollageenia ihossa. Toisin sanoen mitä myöhemmässä vaiheessa ihoonsa panostamisen aloittaa, sitä enemmän siinä on ikääntymismuutoksia, aurinkovaurioita jne. Tällöin myös iho vaatii enemmän töitä, kun vaurioita joudutaan korjaamaan. Kokonaaan ihon vanhenemista ei voida estää, mutta ainakin itse olen puhunut jo pitkään mm. mikroneulauksen puolesta, sillä se saa aikaan sekä välittömiä, että pitkäaikaisia tuloksia. Ja sitähän jokainen pohjimmiltaan näiltä hoidoilta hakee.

Kauneushoitola Kuulas
Kauneushoitola Kuulaan Venla tekee mikroneulausta rullaamalla ihoa ristiin rastiin. Kuulostaa kivuliaalta, mutta iho puudutetaan voiteella ennen toimenpidettä. Hoidon jälkeen iho punottaa jonkin verran, mutta punotus lakkaa yleensä jo seuraavana päivänä. Ihon punottaminen on täysin yksilöllistä, mutta ainakin oma ihoni on sen verran vahva, että se ei pienestä hätkähdä.
Mikroneulaus ei ole täysin kivutonta, mutta siedettäväksi tämän hoidon saa puudutusaineella. Toisaalta tämä hoito on minun kokeilemistani ehdottomasti tehokkain, jos puhutaan ns. veitsettömistä vaihtoehdoista. Jokaisella on omat toiveensa sille, mitä kasvohoidoilta hakee. Minun tähtäimessäni on ihon värivirheiden tasoittaminen, ihohuokosten pienentäminen ja ihon kuulauden lisääminen. Myöskin ihon napakoittaminen kiinnostaa toki. Ja tätä kaikkea olen saanut esimerkiksi Kauneushoitola Kuulaan Environ mikroneulaus hoidosta. Hoitolan pirteän ja erittäin ammattitaitoisen Venla Halisen mukaan on ihosta kiinni tuleeko välittömiä tuloksia heti. Sen sijaan pitkäaikaisia tuloksia saavat kaikki. Mikroneulaus kun lisää kollageenin tuotantoa. Ja Environ-sarjan puolesta olen puhunut ennenkin. Siinä vaikuttavat aineet ovat mm. A ja C-vitamiinit.Kuulas ja tasainen iho

Aluksi kasvot, kaula ja dekoltee alue puhdistetaan erittäin huolellisesti, jonka jälkeen neulattavat kohdat puudutetaan. Kun kasvot ovat puutuneet aloitetaan neulaus telalla sekä valitaan asiakkaan kasvoille sopiva seerumi. Neulauksen idea on nimenomaan siinä, että tekemällä mikromaisen pieniä reikiä ihoon, saadaan usein hankalasti imeytyvät tehoaineet sinne, missä ne vaikuttavat tehokkaammin. Neulauksen jälkeen iholle levitetään Algimask-kumimaninen merilevänaamio, joka rauhoittaa ihoa sen sisältämän piparmintun ansiosta. Lisäksi vaihtovirran avulla imeytetään ihoon tehoaineita 20 minuutin ajan. Ihana extra on se, että Venla hieroo a-vitamiini öljyllä käsiä sillä aikaa, kun seerumi imeytyy ihoon. Tämä on minusta luksusta ja iloinen yllätys. Vaihtovirta naamio on täysin kivuton muuten. Lopuksi kasvoille levitetään vielä lopputuotteet, jotka Venla valitsee asiakkaan ihon tarpeiden mukaan.

Olen käynyt mikroneulauksissa jo useampana vuonna satunnaisen säännöllisesti. Yleensä otan kuitenkin aina pari neulausta sarjassa, jonka jälkeen pidän tauon. Venlan mukaan paras tulos saadaan esimerkiksi kuuden kerran sarjalla, joka toteutetaan kerran viikossa. Tämä sarja toisetaan kaksi kertaa vuodessa. Mutta kuten aiemmin mainitsin ”kaikki on kotiin päin” eli vaikka mikroneulausta ottaisi vain silloin tällöin, hyötyy siitä varmasti. Seuraavassa postauksessani jatkan vielä tästä aiheesta ja kerron, miten Venla luonnehti minun ihoani, kuinka mikroneulaus vaikuttaa ja millainen meikkisarja ei tuki ihohuokosia. Heti neulauksen jälkeen kun kasvoille ei voi laittaa mitä tahansa meikkiä peitteeksi…