Anu Kiiveri neulaushoitoa ja mineraalimeikkejä osa II

06.01.2016

http://blogit.kauneusjaterveys.fi/anukiiveri/valiton-kasvojen-kohotus-osa-2/

Välitön kasvojen kohotus (osa 2)
2.1.2016 by Anu Kiiveri |
Facebook40Twitter
Suomalainen joulu

Lupasin heti joulun jälkeen kirjoittaa lisää Kauneushoitola Kuulaa:ssa minulle tehdystä Environin mikroneulaus hoidosta. Ensimmäisestä kerrasta on nyt muutama viikko ja olin samantien tulokseen tyytyväinen. Iho oli jo nimittäin yhden neulaus kerran jälkeen sileä ja silminnähden kirkastunut. Kuten jo viimeksi mainitsin, etsin ainakin itse hoitoja, joista tuloksia saa konkreettisesti. Kasvohoidot (ja hoitolahoidot ylipäätään) ovat usein sen verran kalliita, että rahalle haluaa luonnollisesti vastinetta.

Olin tällä viikolla toisen kerran neulaushoidossa, ja se sopiikin mainiosti tähän vuoden vaihteeseen, sillä tämä hoito nimenoaan uudistaa iho. Mikroneulaus myös tasoittaa juonteita, pienentää ihohuokosia, tasoittaa ihon väriä sekä arpia ja vahvistaa ylipäätään ihoa. Hoito perustuu siihen, että noin 1mm mittainen hoitoneula (telassa niitä on paljon) stimuloi kollageenin tuotantoa ja auttaa samalla läpiviemään hoidossa käytettäviä, ihon mukaan valittavia aktiiviaineita ihon sisään.

Tässä vaiheessa haluan huomauttaa, että kannattaa muuten olla tarkkana kuka neulauksen tekee. Neulaus on syytä aina teetättää ammattilaisella, jolla on tähän hoitoon asiantunteva koulutus! Esimerkiksi Kuulaan Venla Halinen on SKY-Cidesco -kosmetolgi, joka tuntee myös esteettisen kirurgian maailman. Kuulas onkin perehtynyt vaativaan ihonhoitoon.

Lue koko juttu Anun blogista tästä.