12 NAISTA KAUNEUDEN KESKIPISTEESSÄ

21.04.2016

12 NAISTA KAUNEUDEN KESKIPISTEESSÄ

Teksti ja kuvat: Anu Herrala

Kauneushoitola Kuulas juhlisti 5-vuotissynttäreitään Kauneuden keskipisteessä. Huhtikuun alussa pidetyssä tyylinpäivitystapahtumassa huippuammattilaisten joukko keskittyi 12 naisen kauneuden ja tyylin päivittämiseen.

Stylisti-meikkaaja Outi Brouxin ja Jane Iredale -asiantuntija Laura Madekiven siveltimet suihkivat aamusta iltaan. Lauran tuolissa syntyi keväisen hehkeitä mineraalimeikkipohjia, jotka viimeisteltiin Outin ihanilla silmä- ja huulimeikeillä. Kysymykseen, kuinka samaan lopputulokseen pääsisi myös kotona, Outilla oli vastaus valmiina: ”Ovi kiinni ja omaan huoneeseen harjoittelemaan. Virheistä oppii ja vähitellen homma alkaa sujua. Ei ole rumia naisia - vain laiskoja.”

Kuvassa Outi Broux ja Laura Madekivi

Meikkitrendit Outi neuvoi jättämään teinitytöille. Aikuinen nainen poimii itselleen toimivat luottotuotteet – ja niillä mennään. Trendejä tärkeämpää on meikata oman persoonan ja piirteiden mukaan. Juuri siksi ammattilaisten henkilökohtaisesta opastuksesta saa paljon enemmän kuin parhaimpiakaan kauneusmedioita seuraamalla.

Kuulaan kauneuspäivä järjestettiin meikkisivellinmaahantuoja Duroyn tiloissa, mikä oli sopiva syy uusia myös meikin työvälineet. ”Luonnonkarvaiset siveltimet sopivat puuterimaisille tuotteille ja synteettiset nesteille ja voiteille”, Duroyn Tiuku ja Otto Räsäsen opastivat, ja niin loputtomien valikoimien joukosta löytyi juuri itselle sopivaa.

Kuvassa vasemmalta Taru Stenberg, Minna Heikkilä, Venla Halinen, Sirpa Kajo, Laura Madekivi, Outi Broux, Tiuku Räsänen 

Taru Stenbergin hiuspisteen peilin edessä pantiin tukka uusiksi. Tarun hiusnäkemys ja -kokemus olivat jotain ilmiömäistä – niin nopeasti ammattilainen lateli, mikä leikkaus, tyyli, käsittely ja väri kullekin sopisi. Mallit ikuistettiin kännykkäkameroilla ja innokkaimmat varasivat oman ajan TS-Salonkiin. Jokainen poistui hiuspisteestä suunnitelmat selvinä - ja pienen lahjapussukan kera.

Silmälasikehysvalikoiman keskellä hääri Walter Optiikan Sirpa Kajo. Silmäys vain ja jo alkoi kehystä löytyä! Valinnan yhtälössä painavat paitsi kasvot, niiden malli ja mittasuhteet, niin kokonaispersoona, elämäntyyli ja yleisväritys. Aurinkolasit ja tavalliset kehykset valitaan eri perustein ja jos olet ruutujen suurkuluttaja, kannattaa hankkia sinistä valoa poistavat erikoislinssit, jotteivat yöunet mene!

Environ-maahantuoja Minna Heikkilä ja Kuulaan Venla Halinen jakoivat A-vitamiinin ilosanomaa. Environ-menetelmään kuuluvat asteittain tehostuvat A-vitamiinituotteet ja niiden imeytymistä tehostavat hoidot, joiden ihoa lataava voima on lähes uskomaton. Loppujen lopuksi kauneus perustuu aina hoidettuun ihoon – ja kauneus ilman Kuulasta on teeskentelyä.